Barion Pixel

Eső lépés a weboldal SEO teszt. SEO elemzés 1 munkanapon belül.

 • Elemezze weboldala SEO-ját és javítsa láthatóságát! Kérjen elemzést és javaslatokat most!
 • Nem elégedett weboldala teljesítményével? Próbálja ki a SEO elemzést, és nézze meg, hol lehet javítani!
 • Szeretné tudni, mi fogja vissza weboldalát? A SEO elemzés megadja a válaszokat a sikerhez!
 • Szerezzen előnyt a versenytársaihoz képest a SEO audittal. Növelje keresési rangsorát!

Milyen kérdésekre keresi a választ? (A bejelölés nem kötelező az elemzéshez – anélkül is elküldöm, ugyanakkor pontosabb választ kap, ha bejelöli az Önnek fontosakat.)

Töltse ki az alábbi mezőket weboldala SEO elemzésének elkéréséhez

Eddig 1.545 honlap biztonsági és seo elemzés elvégezve. WordPress, Shoprenter, WooCommerce, Unas website checker.

Weboldal technikai és tartalmi SEO ellenőrzés SEO különdíjas szakértőtől.

A weboldal keresőoptimalizálás ellenőrzés, a biztonságos és jó weboldal előnyei:

 • Egy jól keresőoptimalizált weboldal teljesítménye növekszik: A honlap elemzés alapján tartalmi és technikai SEO optimalizálást is végzünk, így nő a honlap biztonsága, sebessége és elérhetősége is.
 • Egy jól beállított oldal Google helyezése javul: A weboldal készítés során elhanyagolt területekre fókuszálunk. A weboldal elemzés során pontos képet kap az oldal helyezését leginkább befolyásoló 3 területről.
 • Növekszik a konverzió: A biztonsági és seo elemzés megmutatja, az oldal hol veszíti el az érdeklődőket, ezáltal javítani tudunk a látogatók megtartásán.
 • Tipikus technikai és tartalmi SEO hibák kiszűrése: Amennyiben WordPress / WooCommerce, Shoprenter, Unas vagy egyedi kódolású weboldala / webshop-ja van, a weboldal ellenőrzés kiszűri a legnagyobb hibákat, amik a veszőszerzést akadályozzák. A karbantartás és keresőoptimalizálás eredménye egy jó weboldal, amit hatékonyan hirdetni tudunk.“Köszi a választ. Tetszik a hablaty nélküli, tudományos megközelítés. :-)”

– Attila“Köszönöm az érthető tájékoztatást! Jó szívvel foglak ajánlani, ha valaki a honlapja gyenge teljesítményére panaszkodik.”

– Beáta“Már az első weboldal keresőoptimalizálás elemzés is megmozgatta a fantáziámat, és arra inspirált, hogy újra végiggondoljam az üzleti stratégiámat.”

– Kriszta“Jól sejtettem, hogy valami nincs rendben az oldalammal. A webfejlesztőm meg azóta is csak azt hajtogatja, hogy jó az oldal és minden rendben van vele.“

– Ilona“Nagyon köszönöm a gyors választ! Hasznos infókat kaptam. Most már értem, hogy miért nem hoz a honlapom elég érdeklődőt.”

– Natália“Az Ön által javasolt módosítások jelentős részét már megcsináltam, kb. 8-10 helyezést sikerült eleddig javítania az oldalamnak, már a 2. oldal 2/3-ában van.”

– László

Néhány reakció a honlap elemzés átolvasása után:

„Van ebben az elemzésben minden. Lesz min javítani, ahogy látom.” – Zsolt

„Ezek szerint az eredeti webfejlesztő nem a legfényesebb izzó volt a lámpaboltban” – Tibor

„Jól sejtettem, hogy valami nincs rendben az oldalammal. A webfejlesztőm azóta is csak azt hajtogatja, hogy jó az oldal, minden rendben van vele – így nem gondolom, hogy ezeket a javításokat meg tudná csinálni.” – Ilona

„Az egyik legismertebb AdWords hirdetési ügynökséggel dolgoztunk 2 évig – de nem szóltak, hogy a honlapunk nem alkalmas hirdetésre. Csak akkor nyögték ki, hogy sz@r, amikor már mi bontottunk szerződést velük.” – Vilmos

 • Szeretné, hogy tiszteljék a vállalkozását, és csak az ideális vevői vásároljanak Önnél?
 • Szeretne eredményesebben, több sikerrel szerezni új ügyfeleket?
 • Szeretné növelni vevőkörét olyanokkal, akik korrekt árat fizetnek Önnek?