Barion Pixel

Ügyfeleim véleménye:

 • Köszönöm az eddigi hozzáállásod, a profizmust, az önjáró/proaktív üzemmódot.

  Bertalan Gábor
  Bertalan Gábor AutóSámán
 • Tegnapi napon tartottunk egy megbeszélést és arra jutottunk, hogy meg kell köszönjük a sok éves munkátokat és leállítjuk a hirdetéseket, reklámokat... A Bíróban minden elkelt, az Angyalföldin már csak a két nagy lakás van. Nagyon szépen köszönünk minden munkát, segítséget, nagyon örülünk, hogy Titeket találtunk meg annak idején💖

  Borbély Patrícia
  Borbély Patrícia Macro-City Kft. / Értékesítés vezető
 • Köszönöm a sikeres munkádat, mostanában nem néztem rá a honlapra, folyamatosan dolgozunk változó nagyságú projekteken. Köszönöm, hogy figyelemmel vagy ezekre a konkurenciával kapcsolatos lehetőségekre is, látom, hogy profi módon végzed a munkádat! Érzékelem, hogy ott, ahol még sosem álltunk munkakapcsolatban senkivel, onnan is jönnek megkeresések. Állandóan kint vagyunk terepen, és ezért hálás vagyok, hogy ezekkel a feladatokkal nem nekem kell foglalkoznom!

  Hutera Lajos
  Hutera Lajos Detektor Plussz 11 Kft.
 • "Egy évtizede akartam először weboldalt készíteni. Akkor nem találtam olyan szakembert, akire rábíztam volna, ezért sokat tanultam webprogramozásról, marketingről, ergonómiáról, kicsit keresőoptimalizálásról is. Készítettem több honlapot magamnak és barátoknak. Nem vagyok tehát profi, hanem képzett amatőr. Mégis, amikor Attila kielemezte a honlapomat, akkor világosodtam meg: ami 5 évvel ezelőtt még megfelelő volt, ma már nem az. Attila az elmúlt hónapokban több száz weboldalt elemzett (ingyen!), és kiderült, hogy ezek közül csak ötöt lenne érdemes hirdetni. Mert az ember ugyan belenagyít mobilon a hangyabetűbe, de a hangyabetűs weboldalt a Google kereső hátrasorolja.

  Mindig úgy tartottam, hogy az igazán jó szakember laikusok számára is tud érthetően beszélni a szakterületéről. Attila megértette velem, miért van szükség a honlapom megújítására. Rászántam magam, bár tartottam tőle, hogy nehéz ügyfél leszek, de Attila az a seo szakértő, akivel meg lehet beszélni akár technikai kérdéseket is, nem nézi le az ügyfelet, hanem partnerként kezeli.

  Azt gondoltam, lesz egy mobilbarát - reszponzív - honlapom. Amikor megláttam, sokkal többet kaptam, mint gondoltam: Attila a szövegeimet keresőoptimalizálta, a cikkeimet blogba rendezte úgy, hogy továbbra is a magaménak éreztem, sőt... és az élesítés után másnap már jelentkezett is az első érdeklődő!

  Sok szeretettel ajánlom Attilát, dolgozzatok vele! Ritka kincs a jó szakemberek között is." Google kereső

  Szekeres Júlia
  Szekeres Júlia Folyamatszervezo.hu / tulajdonos
 • "A Webtérülő-vel való találkozásom alapvetően változtatta meg a weboldal fejlesztéssel és online marketinggel kapcsolatos tapasztalataimat. Attila és csapata telítette föl számomra tartalommal az ügyfél-központúság fogalmát. Úgy éreztem, bármi lenne a megrendelésem tárgya, akkor is tűpontosan lenne értelmezve és visszatükrözve a célcsoportom számára. Ezért, és a profi kivitelezésért is, ha lenne olyan opció, mely szerint a vállalkozások jelölhetnék, hogy kivel vannak weboldal fejlesztési- és online marketing kapcsolatban, akkor az én profilomon az látszódna, hogy a Webtérülő-nek mondtam igent."

  Szanyi Tímea
  Szanyi Tímea GROWANDFIND.me / alapító tulajdonos
 • "Megjelent az elektronikai könyvsorozatunk 2019-es, immáron ötödik része, és megjelentettük az 1-4 gyűjteményes verziót is (angol és magyar nyelven). Egyben hozzáférhetővé tettük a teljes tartalmat a http://www.electronics-articles.com oldalon. A SEO tanácsadásért külön köszönet Németh Attilának a WebMaTT.hu -nál!!!!!"

  Kiss Zoltán
  Kiss Zoltán Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH / Sales Manager Eastern-Europe
 • "Volt már egy aránylag jó minőségű weboldalunk, de azzal szembesültünk, hogy kevés megkeresés érkezik rajta keresztül, így a sales csapatnak továbbra is hideghívással kellett ügyfeleket vadásznia. Miután Attila segítségével célzott hirdetési kampányt indítottunk és a weboldalon is optimalizáltunk, 1 hét alatt jön annyi érdeklődő, mint korábban egy év alatt!"

   Böszörményi Dániel
  Böszörményi Dániel Rhenus Office Systems Kft. / Sales Manager
 • "Attila már számos esetben segített cégünknek, a Goodwill Consulting Kft-nek. Nem csupán online marketing tanácsadással, de egy új, a mai online világ igényeinek megfelelő honlap kialakításával is – így nem is volt kérdés, hogy bolgár irodánk honlapjának megalkotásával kihez fogunk fordulni. Hozzáértésének, rugalmasságának hála ismét sikerült egy olyan oldalt létrehozni, amilyet szerettünk volna. A folyamat újfent zökkenőmentesen zajlott, minden igényünknek eleget tett. Ezúton is köszönjük, hogy mindig számíthatunk a Webtérülő szolgáltatásaira!" "Manapság elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás informatív és modern honlappal rendelkezzen, épp ezért döntött úgy a Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft., hogy termékpalettája szélesítésével párhuzamosan korszerűsíti honlapját is. Számunkra nagy segítség volt a Webtérülő, hiszen első perctől fogva megtaláltuk a közös hangnemet, Attila mindig értette, tudta, hogy mire gondolunk, és ennek megfelelően készítette el számunkra azt az elegáns, kiválóan működő honlapot, amely tökéletesen tükrözi fejlődés iránti elkötelezettségünket és szakmaiságunkat. Attila pontos és precíz munkát végzett, így a pozitív tapasztalatok miatt vele készíttettük el a honlap mobilbarát verzióját is."

  Dr. Veres Ilona
  Dr. Veres Ilona Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft. / operatív és marketing igazgató
 • "Amikor döntést hoztam, hogy szeretnék egy színvonalas weboldalt, azonnal tudtam, hogy Attilával szeretnék együtt dolgozni. Többen is ajánlották, mert nagyon megbízható, precíz és mindig tartja a határidőket. Ezeket én is megtapasztaltam, ezért nagyon örültem, hogy Vele dolgozhattam. Számomra az, hogy mindig segítőkész, nagyon nagy érték volt. Jól döntöttem, gyönyörű munkát adott ki a kezéből. Köszönöm Attila!"

  Kovács Klementina
  Kovács Klementina Cellular Medical Cosmetic
 • "Attilával való együttműködésünk során a szakmai felkészültséget, a gyorsaságot és a megbízhatóságot tudnám kiemelni. Nagyon könnyen lehetett vele együtt dolgozni, nyitott volt minden elképzelésemre és azok megvalósítására. Ez - úgy gondolom, hogy - a végeredményen is látszódik.  Egy nagyon szép, könnyen átlátható és használható webshop készült el, ami azóta többszörösen megtérült. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is, akik weboldal készítésben gondolkodnak! 🙂 " használható webshop

  Ramadan Sára
  Ramadan Sára Pharma-Marketing Kft. / ügyvezető
 • "3-4 éven át készülődtem arra, hogy a 15 éves weboldalunkat megújítsam. Többször beszéltem erről grafikusokkal, webfejlesztőkkel, de mindig olyan bonyolultnak tűnt, hogy inkább menekültem a feladat elől. Téged megismerve, majd következetes magyarázatodat megértve - hogy nekem mit is kellene csinálnom - minden nagyon egyszerűvé vált. Olyan weboldal jött létre amely végtelenül elegáns, kiegyensúlyozott; mindazt és olyan mértékben tartalmazza, amiről eddig csak álmodoztam, ráadásul elkészülte után már többmilliós plusz bevételt hozott! Köszönet érte!" elegáns weboldal

  Valkó Judit
  Valkó Judit VALKO-INTERNATIONAL Biztosítási Alkusz Kft.
 • "Az együttműködésünk során a szakmai felkészültséget és a gyorsaságot értékelem leginkább. Egy ötlet megszületésekor az a legfontosabb, hogy elérjük a célpiacot, és mielőbb pénzt termelhessen az oldal. Mindkét területen kiemelkedő szolgáltatást kaptam. A következő weboldal elkészítésére, ötlet megvalósítására már átküldtem a felkérést." szakmai felkészültség

  Pócz János
  Pócz János PK-TECH Kft. / tulajdonos
 • "Kedves Attila! Az általad készített weblappal és webshoppal nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm, hogy türelemmel és megértéssel kezelted laikus kérdéseimet, ötleteimet. Ezekre mindig gyorsan jöttek a válaszok és ami a legfontosabb, hogy meg is értettem! A legfontosabb eredmény számomra, hogy egy modern, jól kezelhető webáruházunk született, amelyre már nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett és a látogatottsági adatok is folyamatosan javulnak. Továbbra is folytatjuk az együttműködést, mert az online marketing is a Te kezedben lesz!" jól kezelhető webáruház

  Virágh Beáta
  Virágh Beáta Grafic Line Kft. / Ügyvezető
 • "Korábbi tapasztalatom más webfejlesztő cégekkel kapcsolatban az volt, hogy egy-egy project elindítása és befejezése között több hónap telt el. A minimális idő, amit rá kellett szánni egy projektre, az 8 hónap volt ezidáig (kapcsolatfelvételtől a kész weboldalig). Ami számomra nagyon szimpatikus volt a közös munkánkban az a gyorsaság. Gyorsan megkaptam az árajánlatot, gyorsan kiválasztottuk a megfelelő design-t, gyorsan felépítetted a weboldalt, gyorsan reagáltál a kérésekre. Így gördülékenynek éreztem a közös munkát. Ami plusz érték, hogy mindenre kiterjedt a figyelmed, nem nekem kellett figyelmeztetnem például a kereső-optimalizálásra. 🙂 A jövőbeli terveimben, ha szerepelni fog egy weboldal és webshop indítása, biztosan Téged foglak megkeresni. :)" webáruház gyorsan

  Császár Hedvig Anna
  Császár Hedvig Anna Hurricane Bt. / tulajdonos
 • "Korábban a weboldal fejlesztőkkel az volt a tapasztalatom, hogy általában rájuk kellett várni - olykor eltűntek egy kis időre. Nem tartották be a látványtervben elfogadott megjelenést vagy egy sablon átszínezésében látták csak a megoldást. Amióta mi együtt dolgozunk, tudom, hogy nem kell izgulnom a határidők miatt. Ezen kívül fontos számomra, hogy szakértőként állsz a feladathoz és meg tudom veled vitatni a gondolataimat és ötleteimet. A legfontosabb számomra az, hogy a design kialakításakor nem kell kompromisszumokat kötnöm, amit megtervezek, az köszön vissza a működő oldalon is. Ha ügyfeleimnek weboldalra lesz szüksége mindenképpen téged foglak felkérni a fejlesztésre :)"

  Sütő Melinda
  Sütő Melinda Deneris Reklámügynökség / tulajdonos
 • "Szeretném veled megosztani azt az élményemet - most már sokadszorra - amikor a hírleveled megérkezik, mindig izgalommal tölt el; megint mit fogok érteni belőle? Minden esetben az a végkövetkeztetés, hogy MEGÉRTEM, igen, csupa nagybetűvel. Nagyon jó az a nyelvezet, amit használsz, nem törekedsz csupán a hozzáértőknek szóló, csupa értelmezhetetlen szakszavak tömkelegéhez. Úgy írsz, ami egyszerre kíváncsivá is tesz és új ismeretet is tartogat. Várom a következő Hírleveled."

  Dánfalvi Géza
  Dánfalvi Géza Rockwell Security Kft. / tulajdonos, ügyvezető
 • "Attila, fantasztikusak a marketing eredmények; ha ezt tudjuk tartani, aranyba foglalom a nevét. ☺"

  Ötvös Krisztián
  Ötvös Krisztián Partner, Global Leading Conferences
 • "Attilával nagyon könnyen lehetett együtt dolgozni, nyitott volt minden határozott elképzelésemre és azok megvalósítására, ugyanakkor nagyon jó saját tanácsokkal és javaslatokkal látott el, amelyekre egyébként nem gondoltam volna. Nyugodt és tiszta szívvel ajánlom mindenkinek aki egy gyorsan, hatékonyan dolgozó és a vevői elvárásokat maximálisan figyelembe vevő weboldal készítővel és SEO szakértővel szeretne együttműködni és ha a megfizethető ár és a határidőn belüli munkavégzés fontos kritérium!"

  Kenyeres András
  Kenyeres András Kenyeres Coaching
 • “Régóta dédelgetett álmom vált valóra: kaptam egy profi mobilbarát weboldalt és egy hozzátartozó facebook oldalt is. Mindezt Németh Attilának, tanítványomnak köszönhetem, aki – úgy tűnik – megunta azt a lehetetlen helyzetet, hogy 35 éve működik egy tánciskola, de a lehetőségekhez képest mégis kevesen tudnak róla. Attila segítségével megsokszorozódhat azok száma, akik ily módon ismerhetik meg a társastáncot, hiszen két héten belül már új párok jelentkeztek a weboldalon keresztül!" mobilbarát weboldalt

  Kránicz József
  Kránicz József Tánctanár, a Lokomotív Táncklub vezetője
 • “Mint minden induló vállalkozás, sok kihívással és problémával szembesültünk, de Attila egyike volt azoknak az embereknek, aki alig várta, hogy megoldást találjon, még akkor is, ha a feladat eredetileg nem volt a szerződés része. Ez a hozzáállás és támogatás elengedhetetlen volt a mi sikerünkhöz is.”

  Joseph C. Vitta
  Joseph C. Vitta Head of Department at Ar Rass German College

Néhány a legutóbb készített honlapjaim közül: